Alterjob, les emplois chargés de sens
associations - fondations - administrations - institutions coopératives - économie sociale, bio ou circulaire
qui vous vont bien !
Duinhelm - Algemeen directeur - Alterjob

Algemeen directeur (h/f/x)

Duinhelm
Duinhelm is op zoek naar een enthousiaste algemeen directeur met een inspirerende visie en een groot hart voor personen met een voornamelijk verstandelijke beperking.

Wie zijn we?

Duinhelm is een trotse en ambitieuze sociaal ondernemer in zorg en welzijn. Met goesting werken zo'n 130 medewerkers elke dag aan onze Purpose: samen vorm geven aan een inclusieve wereld waarin iedereen met een (vermoeden van) beperking en/of maatschappelijke kwetsbaarheid zijn of haar plek vindt. Samen ondernemen in het hart van de samenleving is hierbij de leidraad. De noden en wensen van de cliënten zien we als kansen om samen met alle stakeholders oplossingen te creëren. Oplossingen die zich in het hart van het dagelijkse leven bevinden.

We noemen dit #gewoon bijzonder. De cliënten hebben dan wel bijzondere kenmerken, maar om hun plek in de maatschappij te vinden, maakt Duinhelm ‘samen wonen, werken en vrije tijd' zo gewoon en inclusief als mogelijk.

Onze basiswaarden zijn: samen ondernemen, autonomie, gelijkwaardig, duurzaam én goesting!
Partie 1 - Description
Wat verwachten we?

Je draagt de visie van Duinhelm uit.
Met een gezonde dosis engagement sta je - samen met de collega's van het directieteam - in voor het uittekenen, coördineren en implementeren van een toekomstgericht beleid dat strookt met de visie van Duinhelm. Dat beleid draagt de ambitie van Duinhelm om nieuwe manieren van werken en organiseren te omarmen. Je stemt de koers af met het bestuursorgaan.

Je zet Duinhelm als een referentieproject op de kaart.
Je vertegenwoordigt de voorziening en gaat in de regio Oostende-Middenkust als sociaal ondernemer actief aan de slag om met andere stakeholders te verbinden en te ondernemen. Zo bied je de cliënten perspectief en creëer je oplossingen met een persoonlijke en maatschappelijke waarde.

Je bent een echte people manager.
Vol enthousiasme neem je de belangrijke verbindende rol op in onze steeds groter wordende organisatie. Met jouw ondersteunende en coachende leiderschapsstijl bied je autonomie, zorg je voor verbondenheid en geef je de medewerkers de mogelijkheden om zich competent te voelen. Je geeft - naast erkenning en aandacht - ook richting, stelt doelen en stimuleert groei. Door een goede communicatie creëer je betrokkenheid.

Je bent een all-rounder die kan delegeren.
Als algemeen directeur waak je over de gezondheid van de organisatie. Je krijgt ondersteuning van een professioneel team, maar thema's zoals financiën, personeel en organisatie, logistiek of infrastructuur schrikken je niet af. Je houdt een mooi overzicht over de organisatie en ondersteunt waar nodig.
Employeur
Duinhelm
Lieu de travail
Oostende
Contrat
COD 100%
Profil
Master
Date ultime pour postuler
29/04/2024
Sauvegarder
Pour sauvegarder cette offre, connectez-vous !
Partager
Offres d'emploi chez cet employeur
Newsletter quotidienne
Recevez chaque soir dans votre boîte mail notre newsletter avec toutes les offres publiées durant la journée.

Désinscription possible à tout moment via un lien compris dans la newsletter. Aucune autre utilisation faite de votre adresse email.

Si cette offre d'emploi a été imprimée,
retrouvez-la facilement sur notre site en scannant ce QR Code :