De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Dierenartsen Zonder Grenzen Belgium - Alterjob
Dierenartsen Zonder Grenzen Belgium
"Gezonde dieren, gezonde mensen, gezonde planeet"

In negen Afrikaanse landen (Benin, Burkina Faso, Mali, Mauritanië, Niger, Burundi , DR Congo, Oeganda, Rwanda) helpt Dierenartsen Zonder Grenzen België (DZG-België) familiale veehouders om aan ecologisch verantwoorde veehouderij te doen. Met opleidingen, materiaal en geneesmiddelen houden we samen met hen hun dieren én de leefomgeving gezond en kunnen mensen een waardig leven leiden.

Volgens de principes van One Health bieden wij antwoorden op de meest essentiële gezondheidsvraagstukken van vandaag. Onze speciale aandacht voor het duurzaam beheer van de biodiversiteit en de gezondheid van ecosystemen, verlaagt het risico dat ziektes van wilde dieren overspringen op mens en vee. Zo helpen wij pandemieën als COVID-19 of ebola te voorkomen.

DZG-Belgïe heeft meer dan 150 mensen in dienst in de landen waar we projecten uitvoeren en ongeveer 20 mensen op ons hoofdkantoor in Brussel.

DZG-Belgïe is lid van de internationale organisatie VSF International en stimuleert samenwerking met lokale partners in de landen waar we werken.

Onze organisatie zet zich sterk in voor een proces van voortdurende verbetering en heeft het EFQM-label "Excellence 3-Star" ontvangen.

http://www.dierenartsenzondergrenzen.be/nl/
Uw zoek heeft geen resultaat opgeleverd.