De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
brupower - Alterjob
brupower
Droom je van Brussel waar wij, de burgers, energiebewust leven en op grote schaal toegankelijke energie produceren die we onderling verdelen? Dit is de missie van brupower, de eerste burgercoöperatie voor hernieuwbare energie in Brussel. We sluiten aan bij de waarden van rescoop.eu en de coöperatieve principes van ICA. brupower streeft ernaar dat de burgers zelf acteurs worden in de energietransitie.

De aspecten rond participatieve democratie, de care en de maatschappelijke impact staan centraal in dit project en vormen de basis van onze statuten en onze organisatie

brupower, opgericht in mei 2022, wordt momenteel gedragen door meer dan 40 actieve vrijwilligers die hun kennis en vaardigheden, tijd en energie in het project investeren.De expertise van de vrijwilligers bestrijkt een zeer breed spectrum van zeer verscheiden kennis : wetgeving van de energiesector, communicatie, burgerparticipatie, beheer van zonnepanelen-projecten, digitale tools, enz. Bovendien kan deze vrijwilligersgroep rekenen op de ondersteuning en goede raad van verschillende experte nuit de energiesector.

https://coop.brupower.be/nl_BE/
Uw zoek heeft geen resultaat opgeleverd.