De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Boeren & Buren - Alterjob
Boeren & Buren
Vanaf de start in Frankrijk in 2011, brengt Boeren & Buren (La Ruche qui dit Oui! in het Frans) mensen samen om vers voedsel te kopen rechtstreeks bij de lokale boeren en voedselproducenten. Met een innovatief webplatform en onze ondersteuning, is dit voor iedereen een uitstekende deal: de mensen uit de buurt leren elkaar beter kennen, boeren krijgen een eerlijke prijs voor hun werk, en consumenten krijgen de toegang tot unieke producten uit de streek. Onze missie is dan ook om de Korte Keten van betere tools te voorzien, zodat we samen een versnelling hoger kunnen schakelen en werk maken van een nieuwe positieve economie.

Na 4 jaar hard werken, zijn er meer dan 700 ?Buurderijen? geopend in Frankrijk en België. De eerste van die online groepen om samen rechtstreeks bij de producent te kopen worden vanaf 2014 ook opgestart in Engeland, Spanje, Duitsland en Italië. Al deze micro-ondernemingen en verenigingen tekenen de lijnen uit van een nieuwe sociale en positieve economie. Het dynamische team van Boeren & Buren dat het webplatform ontwikkelt en het netwerk coördineert, telt momenteel meer dan 70 gepassioneerde werknemers die werken van uit Parijs, Londen, Madrid, Barcelona, Lyon, Toulouse, Lille, Nantes, Turijn, Berlijn en Brussel.

Het project van Boeren & Buren

• Een project dat terug smaakt geeft aan ons voedsel.
• Een platform dat lokale producenten waardeert en de ontwikkeling van een lokale en sociale economie ondersteunt.
• Een andere manier van consumeren en boodschappen doen.
• De passie en dynamiek van een groeiend team en het enthousiasme van ons netwerk.

Het leven op de Buurderij

• Uitdagende projecten met afwisselende taken in samenwerking met het hele team.
• De rijkdom van een veelzijdige werkomgeving: de digitale cultuur van innovatie en de dynamiek van een start-up, verankerd in de sociale en solidaire economie.

www.lrqdo.be
Uw zoek heeft geen resultaat opgeleverd.