De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
OCMW Vorst - Fysiotherapeut - Val des Roses - Alterjob

Fysiotherapeut - Val des Roses (m/v/x)

Deel 1 - Beschrijving van de functie
Het OCMW van Vorst werft voor zijn Rust- en Verzorgingstehuis Val des Roses een Fysiotherapeut aan, BH-Niveau, met voltijds onbepaalde duur contract om de fysiotherapie van zijn bewoners in de RVT-afdeling op te volgen. Die opvolging omvat fysiotherapeutische behandelingen op medisch voorschrift.
Indiensttreding: 01/11/2024

OPDRACHT VAN DE INSTELLING

Val des Roses is het rusthuis van het OCMW van Vorst. De Instelling heeft een opnamecapaciteit van 160 bedden, die ingedeeld worden volgens het type 'rusthuis' en 'rust- en verzorgingstehuis'. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan verwarde bewoners, die worden opgevangen in kleine, speciaal aangepaste leefgroepen (cantous).

Omdat we het welzijn van senioren willen verbeteren en de levenskwaliteit van eenieder willen behouden, concentreren we ons levensproject op senioren en hun burgerschap.

Onze bewoners moeten mee kunnen blijven beslissen over dingen die hen aanbelangen. Deze gepersonaliseerde aanpak houdt speciale aandacht in voor het respecteren van de filosofische, culturele en sociale diversiteit.

Val des Roses stelt verscheidene diensten ter beschikking die verzorgd worden door: verplegend personeel en zorghulpen, fysiotherapeuten, een logopediste, een ergotherapeut, een psychosociale dienst, een coördinerend arts, een referentiepersoon voor desoriëntatie, Cantou-referenten, facilitators, een technische en logistieke dienst.
OPDRACHT EN TAKEN

● De Kinesitherapeut verstrekt de kinesitherapeutische behandelingen die voorgeschreven worden door de behandelende arts;
● Hij/zij is betrokken bij de volgende projecten: valpreventie, evenwichtsoefeningen, specifieke begeleiding van gedesoriënteerde personen, relationele vaardigheden;
● Hij/zij neemt deel aan de multidisciplinaire vergaderingen;
● Hij/zij brengt verslag uit aan zijn verantwoordelijke;
● Hij/zij stelt minstens elke maand een follow-upverslag op van alle bewoners, met vermelding van: de behandelingsduur, de beoogde doelstellingen en de voortgang;
● Hij/zij ondertekent de gepresteerde verzorgingen volgens het model dat uitgewerkt is in het tehuis.
Werkgever
OCMW Vorst
Plaats tewerkstelling
Vorst
Contract
COD 100%
Profiel
Bachelor Master
Uiterste sollicitatiedatum
22/05/2024
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!
Share
Dagelijkse newsletter
Ontvang elke avond onze nieuwsbrief in uw mailbox met alle aanbiedingen die gedurende de dag zijn gepubliceerd.

Uitschrijven op elk moment mogelijk via een link in de nieuwsbrief.

Als deze vacature is afgedrukt,
vindt u deze gemakkelijk op onze site door deze QR-code te scannen: