De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Christelijke mutualiteiten - Stafmedewerker proces en change vervangingsinkomen - Alterjob

Stafmedewerker proces en change vervangingsinkomen (m/v/x)

Christelijke mutualiteiten
CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken. Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven. Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen: Bij ons leeft het.

https://www.cm.be/
Deel 1 - Beschrijving van de functie
Wil jij een rol spelen in het inrichten, implementeren en verbeteren van de processen gerelateerd aan Vervangingsinkomen? Wil jij mee vorm geven aan processen van A tot Z, in samenwerking met verschillende interne partners op nationaal en regionaal niveau, met als doel het bereiken van de doelstelling bepaald in onze strategie?
Dan ben jij de Stafmedewerker Proces en change Vervangingsinkomen die we zoeken binnen de entiteit ZIV-AMI!

Je versterkt het team van de dienst Vervangingsinkomen waar een 50-tal collega's in verschillende subteams binnen 4 clusters rond kennisbeheer, procesbeheer en beleid en applicaties werken.

Jouw uitdagingen zijn:

Mee instaan voor end-to-end design van processen Vervangingsinkomen en opvolgen van de implementatie hiervan.
Identificeren waar de uitdaging op het terrein liggen, zowel om potentiële optimalisaties te detecteren als om implementaties zo vlot mogelijk te laten verlopen
Onderzoeken van de behoeftes van de verschillende stakeholders en streven naar een klantgerichte oplossing.
Een nauw contact houden met verschillende stakeholders voor een efficiëntie implementatie en opvolging van de processen (procesverantwoordelijke, processtewards,...)
Het garanderen van een uniforme proceswerking over de verschillende domeinen van de dienst Vervangingsinkomens heen.
Te allen tijde het evenwicht bewaren tussen een geïntegreerde klantenbenadering en efficiëntiewinsten.
Bewaken dat de vastgestelde procesdoelstellingen worden gerealiseerd door het meten en opvolgen van vooraf bepaalde KPI's en SLA's.
Rapportering van de processtatus aan de procesverantwoordelijke (voortgang van het behalen van doelstellingen, belangrijke issues en mogelijke optimalisaties)
Instaan voor onderhoud en verbetering van de processen op basis van analyse van de impact van CM-MC projecten en andere interne/externe factoren (wetwijzigingen, wijzigingen in toepassing, ...) op de processen
Ontwikkelen van specifieke trainingen voor de betrokken medewerkers in samenspraak met collega's.
Werkgever
Christelijke mutualiteiten
Plaats tewerkstelling
Schaarbeek
Contract
COD 100%
Profiel
Master
Uiterste sollicitatiedatum
23/06/2024
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!
Share
Als deze vacature is afgedrukt,
vindt u deze gemakkelijk op onze site door deze QR-code te scannen: