De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Christelijke mutualiteiten - Kennisbeheerder Terugbetalingen Support - Alterjob

Kennisbeheerder Terugbetalingen Support (m/v/x)

Christelijke mutualiteiten
CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken. Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven. Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen: Bij ons leeft het.

https://www.cm.be/
Deel 1 - Beschrijving van de functie
Ben jij iemand die zich graag vastbijt in een uitdagende juridische tekst, er energie van krijgt om dit te vertalen naar praktische, toepasbare werkmiddelen en ook met plezier dit mondeling toelicht of hierover onderhandelt? Dan ben jij de nieuwe collega Kennisbeheerder die wij zoeken!

Wie zijn wij?

Wij, de collega's van Terugbetalingen Support, houden ons met alle materie van Gezondheidszorg (van huisartsbezoek tot ziekenhuisopname) bezig op Federaal niveau, voor heel België dus. We werken nauw samen met de regionale gezondheidszorgdiensten van CM en we bouwen onze rol uit als ‘nationaal referentiepunt gezondheidszorg'. Wij maken fier integraal deel uit van CM!

Allen samen zorgen wij voor 4,5 miljoen leden. Met zowel kwalitatieve dienstverlening als gerichte acties dragen we bij aan de gezondheid van onze leden. Wij werken in CM samen met onze meer dan 5000 collega's die zich hard inzetten en ongelofelijk veel knowhow hebben opgebouwd. Ook jij bent welkom in de familie om in een open sfeer jouw talenten te ontplooien en zo het beste van jezelf te geven. Hier bij CM gaat zorgen voor anderen en zorgen voor je carrière hand in hand.

Onze dienst bestaat uit een 50-tal collega's verdeeld over 14 teams. We werken op kennisbeheer, de processen, het uitbouwen en beheren van de applicaties, relatiebeheer en beleid. We ondersteunen de collega's in de nationale en regionale diensten via analyse van regelgeving, informatie en vorming, uittekenen van werkmethoden en het vertalen van die informatie in nieuwe functionaliteiten of het onderhoud van onze applicaties.Dit zoeken we
Een greep uit het takenpakket van onze Kennisbeheerder:

Je wordt binnen het team kennisbeheer Terugbetalingen specialist in de Belgische wetgeving Gezondheidszorg, in het kader van de uitvoering van de Federale verplichte ziekteverzekering. Deze reglementering zet je om in werkbare nota's en instrumenten voor de collega's, zowel regionaal als nationaal.
Je onderhoudt de nodige contacten met de beleidsmakers binnen CM, maar ook met de regionale aanspreekpunten binnen CM en die op nationaal niveau.
Je ondersteunt inhoudelijk het netwerk van kennisbeheerders binnen CM.
Je beantwoordt op een gestructureerde en heldere manier vragen met betrekking tot jouw materie en specialisatie in Gezondheidszorg
Je neemt deel aan werkgroepen vanuit een expertenrol, waarbij je een gedragen standpunt vertegenwoordigt vanuit een goede voorbereiding. Je doet dit zowel binnen CM als in externe vergaderingen die het nationale beleid vormgeven.
Je zorgt voor informatiedoorstroming en feedback naar de collega's binnen en buiten de dienst.
Werkgever
Christelijke mutualiteiten
Plaats tewerkstelling
Schaarbeek
Contract
COD 100%
Profiel
Bachelor
Uiterste sollicitatiedatum
23/06/2024
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!
Share
Als deze vacature is afgedrukt,
vindt u deze gemakkelijk op onze site door deze QR-code te scannen: