De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
De Schenkingsbeurs - Missiebeheerder - Transitie-acteur - Alterjob

Missiebeheerder - Transitie-acteur (m/v/x)

De Schenkingsbeurs
De Schenkingsbeurs is een dienst die gekoppeld is aan een digitale platform voor het beheer van schenkingen, waarmee de planning, organisatie van het verzamelen en distribueren van altijd eetbare maar soms niet langer commercieel verkoopbare voedingsmiddelen mogelijk is, terwijl administratieve procedures worden vereenvoudigd. Het is een unieke en nationale oplossing om te voldoen aan de behoeften van sectoren op het gebied van het bestrijden van voedselverspilling. De sterke punten zijn:

● Betrouwbaar en kwalitatief netwerk
● Gemakkelijk beheer en gegarandeerde traceerbaarheid van schenkingen
● Administratieve vereenvoudiging
Deel 1 - Beschrijving van de functie
Sluit je aan bij ons dynamische team en word een solidaire speler die bijdraagt aan de verstandige strijd tegen voedselverspilling in België!

Beschrijving van de functie
Als Missiebeheerder, heb je een belangrijke verantwoordelijkheid bij de uitvoering van de commerciële en operationele strategie van de Schenkingsbeurs in België. Je bent de essentiële schakel tussen donateurs zoals supermarkten, groothandels, voedingsindustrieën, en voedselhulporganisaties. Je belangrijkste taken zullen zijn het ontwikkelen en behouden van solidaire samenwerkingen tegen voedselverspilling, het verzekeren van tevredenheid van onze klanten en de verenigingen, en actief bijdragen aan het naleven van regionale en Europese verplichtingen op het gebied van voedselverspilling.

Verantwoordelijkheden
o Rigoureus controleren of de procedures correct worden uitgevoerd en afwijkingen identificeren, waarbij indien nodig corrigerende maatregelen worden genomen.
o Het bijwerken van informatie tussen verenigingen en supermarkten verzorgen, terwijl een efficiënte administratieve opvolging wordt gegarandeerd.
o Deelnemen aan het ontwerpen van innovatieve inhoud over voedselverspilling, bestemd voor onze B2C- en B2B-gemeenschap via nieuwsbrieven, visuals, infographics, enz.
o Actief beheren en stimuleren van de B2B-gemeenschap op LinkedIn en de B2C-gemeenschap op Facebook, onze website, ...
De uitdagingen om aan te gaan:
o Het actief betrekken en behouden van partnerships met super- en hypermarkten-klanten, waarbij de sociale impact van de herverdeling van onverkochte producten wordt gemaximaliseerd.
o Het optimaliseren van bestaande relaties met voedselhulporganisaties.
o Actief deelnemen aan de lancering van nieuwe samenwerkingen tussen winkels en verenigingen.
o Analyseren en begrijpen van de verwachtingen van partners om aangepaste oplossingen voor te stellen, waarbij altijd de nadruk wordt gelegd op milieuvriendelijke en solidariteitsgerichte praktijken.
Werkgever
De Schenkingsbeurs
Plaats tewerkstelling
Luik
Contract
CBD 50% of 100%
Profiel
Bachelor Master
Uiterste sollicitatiedatum
Onbeperkt
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!
Share
Als deze vacature is afgedrukt,
vindt u deze gemakkelijk op onze site door deze QR-code te scannen: