De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Zinneke - Alterjob.be
Zinneke
Zinneke is een organisatie die in 2000 is opgericht om de artistieke en sociale dynamiek tussen bewoners, lokale verenigingen, scholen en kunstenaars van verschillende wijken in Brussel en elders te bevorderen. Dat doet ze aan de hand van workshops die de samenwerking en de creativiteit stimuleren en waarvan het eindresultaat te zien is tijdens de Zinneke Parade.
Het team bestaat uit ± 14 mensen die samenwerken volgens een gedeelde governance'-model. Het werk vindt voornamelijk plaats in de kantoren van het Zinneke Productiecentrum aan het Masuiplein - naast het Noordstation.
Zinneke is een vzw die voornamelijk wordt gesubsidieerd door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de gemeenschapscommissies - Cocof & VGC - en de 2 gemeenschappen (Fédération Wallonie Bruxelles & Vlaamse Gemeenschap). 

Ons personeelsbeleid is gestoeld op diversiteit en gelijke kansen. We selecteren kandidaten op basis van hun kwalificaties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst, overtuigingen, handicap, nationaliteit, enz.

https://www.zinneke.org
Ooops... uw zoek heeft geen resultaat opgeleverd :-(