De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Recycling Netwerk Benelux - Alterjob
Recycling Netwerk Benelux
Organisatie

Recycling Netwerk Benelux is een kleine en ambitieuze NGO. Met ons hechte team willen we de wereld duurzamer maken. We zitten vlakbij het centrum van Utrecht maar ons werkveld beslaat Nederland, België en Europa. We zijn een gedreven en ruimdenkende organisatie waarin op basis van vertrouwen wordt gewerkt.

Missie

Recycling Netwerk maakt zich hard voor systemen die leiden tot een sterke reductie van het verbruik van grondstoffen en die helpen de negatieve (milieu)impact ervan te minimaliseren. We richten ons uitdrukkelijk op systeemveranderingen rond productie, consumptie en afvalmanagement.

Het gaat ons om impact. Alles wat wij doen staat in het teken van concrete veranderingen. Daartoe beïnvloeden we het publieke debat met feiten en cijfers, voeren we campagne, wijzen we bedrijven op hun verantwoordelijkheid en zetten we politici en overheden aan om ambitieuzer beleid te formuleren. We hebben daarbij altijd een sterke focus gehad op verpakkingen en verpakkingssystemen, maar we werken ook aan andere thema’s zoals tapijten, kunstgras en rubbergranulaat.

https://recyclingnetwerk.org/
Uw zoek heeft geen resultaat opgeleverd.