De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Smart - Vliegende consulent - Alterjob

Vliegende consulent (m/v/x)

Smart
Bij Smart kunnen professionals uit verschillende disciplines hun economisch project onderbrengen. Ze delen er middelen en tools, en kunnen hun economische activiteit in alle sereniteit ontwikkelen. Door via de coöperatie Smart te werken, kunnen ze als werknemer?een beroep doen op de sociale zekerheid en tegelijk genieten van de vrijheid als zelfstandige.

Smart telt 9 kantoren in heel België, verspreid over Brussel, Wallonië en Vlaanderen, en begeleidt jaarlijks gemiddeld 20.000 leden.

De teams van de operationele directie (DOP) begeleiden de leden bij het gebruik van de tools en diensten van Smart, en bij het veilige beheer en de economische ontwikkeling van hun activiteiten.

Bovendien ijveren de teams in de verschillende kantoren voor meerzichtbaarheid en toegankelijkheid van de coöperatie, door acties te organiseren voor de regionale ontwikkeling en de animatie van het leven in onze coöperatie.?

Een gedetailleerde presentatie van Smart vind je hier:

https://smartbe.be/nl/wie-zijn-wij
Deel 1 - Beschrijving van de functie
Ben je op zoek naar een professionele uitdaging met een directe en concrete maatschappelijke impact? Ga dan aan de slag bij de teams van de coöperatie Smart, die zich daar in België al 25 jaar voor inzet. Om de ontwikkeling van de Belgische kantoren te ondersteunen, zijn we op zoek naar een dynamische, gemotiveerde consulent.

Functiebeschrijving

Je gaat aan de slag binnen de operationele directie en krijgt een opleiding over de manier van werken en de tools van de coöperatie. Bovendien word je ondersteund door een ervaren team en een netwerk van experten. 

De teams van de operationele directie begeleiden de leden bij het gebruik van de tools en diensten van Smart. Bovendien helpen ze hen bij het veilige beheer en de economische ontwikkeling van hun activiteiten. De teams in de verschillende kantoren ijveren ook voor meer zichtbaarheid en toegankelijkheid van de coöperatie, door evenementen te organiseren rond regionale ontwikkeling en de animatie van het leven in onze coöperatie.

Je maakt geen deel uit van een bepaald team, maar springt bij in de teams waar het nodig is om de continuïteit van de dienstverlening aan de leden te kunnen garanderen. Al naargelang de behoeften zal je dus naar andere Smart-kantoren gaan.

Je taken: 

● Je staat in voor het onthaal (afspraken, spontane bezoekers, e-mail, telefoon) en geeft infosessies;
● Je zorgt voor de opvolging en het beheer van de activiteiten van de leden in samenwerking met verschillende administraties en partners: opmaken en opvolgen van administratieve en sociale documenten voor de begeleiding en loonadministratie van de leden;
● Je begeleidt en adviseert de leden bij de ontwikkeling van hun activiteiten: je evalueert de haalbaarheid van projecten op administratief vlak en wat de wetgeving en verzekeringen betreft, zowel door middel van individuele afspraken als groepsworkshops;
● Je moedigt de leden aan om deel te nemen aan het coöperatieve project Smart;
Werkgever
Smart
Plaats tewerkstelling
Brussel
Contract
COD 100%
Profiel
Kennis van de sociale wetgeving in België
Uiterste sollicitatiedatum
Onbeperkt
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!
Share
Dagelijkse newsletter
Ontvang elke avond onze nieuwsbrief in uw mailbox met alle aanbiedingen die gedurende de dag zijn gepubliceerd.

Uitschrijven op elk moment mogelijk via een link in de nieuwsbrief.

Als deze vacature is afgedrukt,
vindt u deze gemakkelijk op onze site door deze QR-code te scannen: