De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Christelijke mutualiteiten - Beleidsexpert Geestelijke Gezondheidszorg - Alterjob

Beleidsexpert Geestelijke Gezondheidszorg (m/v/x)

Christelijke mutualiteiten
CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken. Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven. Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen: Bij ons leeft het.

https://www.cm.be/
Beschrijving van de functie
Wil jij een actieve rol spelen om CM als leider binnen het landschap van de geestelijke gezondheid in België te positioneren? Word jij enthousiast bij het idee om een excellente visie en werking over geestelijke gezondheidszorg binnen en voor CM te ontwikkelen? Den ben jij de Strategisch Beleidsexpert Geestelijke Gezondheidszorg die we zoeken.

Jouw uitdagingen zijn:

Je bent een autoriteit binnen het domein van de geestelijke gezondheid.

● Je bouwt mee aan de leidende positie van CM-MC binnen de sector van de geestelijke gezondheidszorg; dit bekom je dankzij jouw innovatieve beleidsvoorstellen, jouw permanente opvolging van de evoluties in de materie, jouw contacten met de zorgsector, de wetenschappelijke en beleidsmatige wereld over dit kennisdomein en jouw strategisch inzicht binnen dit bewegende beleidslandschap.

Je bent de strategische vertegenwoordiger van CM binnen jouw expertisedomein.

● Je bent de woordvoerder van CM binnen het zorglandschap in de geestelijke gezondheid: permanente voorzitter van een werkgroep met de andere verzekeringsinstellingen en een commissie, comité of raad op niveau van het RIZIV, trekker van strategische intermutualistische dossiers, spreker op symposia, referentiepersoon in de contacten met de pers/persvoorlichter.


Je bent een functionele coach.

● Je vertaalt de externe beleidsinformatie in operationele kennis en processen ter attentie van de medewerkers.
● Je biedt inhoudelijke ondersteuning aan de interne teams.
Vereist profiel
● Je beschikt over een masterdiploma klinische psychologie of gelijkwaardig door ervaring.

● Jouw minimale 5 jaar ervaring geven jou een grondige kennis in de Belgische gezondheidszorg en meer specifiek de geestelijke gezondheidszorg.

● Je hebt ervaring met het uitbouwen van een netwerk en je gebruikt je sterke sociale vaardigheden om zorgverleners en andere stakeholders in het netwerk te overtuigen van de meerwaarde van een initiatief.

● Je denkt out of the box en bent niet bang om je ideeën spontaan te pitchen naar collega's en directie.

● Je detecteert gevoeligheden en bent creatief in het uitdenken van oplossingen.

● Je weet je collega's (N & F) uit de domeinen, directieleden, managers, stakeholders en zorgverleners te overtuigen. Je manier van doen werkt aanstekelijk.

● Je ziet manieren om anders en efficiënter te gaan werken in een grote organisatie in volle transformatie.
Contractuele voorwaarden
Een contract van onbepaalde duur. Werken bij CM is werken in een professionele omgeving en boeiende sector met een grote variatie aan projecten. De ongedwongen spirit zal je wellicht ook bevallen. Binnen een gedreven team krijg je de opportuniteit om je ambities waar te maken. We investeren in persoonlijke ontwikkeling en bieden kansen aan nieuw talent. Je kunt uiteraard rekenen op een aantrekkelijk salaris in overeenstemming met je ervaring aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, glijdende werktijden,...
Werkgever
Christelijke mutualiteiten
Plaats tewerkstelling
Schaarbeek
Contract
COD
Profiel
Master
Uiterste sollicitatiedatum
07/09/2022
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!
Dagelijkse newsletter
Ontvang elke avond onze nieuwsbrief in uw mailbox met alle aanbiedingen die gedurende de dag zijn gepubliceerd.

Uitschrijven op elk moment mogelijk via een link in de nieuwsbrief.

Als deze vacature is afgedrukt,
vindt u deze gemakkelijk op onze site door deze QR-code te scannen:


Printbare versie