De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
RVT Nazareth - Directeur bewonerszorg - Alterjob

Directeur bewonerszorg (m/v/x)

RVT Nazareth
Fac Similiter VZW beheert Rust- en verzorgingstehuis Nazareth en Kinderdagverblijf Prutske te Ukkel, alsook Woonzorgcentrum Betlehem te Herent.

Vanuit een christelijke inspiratie bieden we aan 494 zorgbehoevende bejaarden en 76 jonge kinderen op een zorgzame en deskundige wijze verzorging, begeleiding en zingeving. Daarnaast verzorgen we het beheer van 43 assistentiewoningen.

Onze medewerkers en vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor een kwaliteitsvolle en toekomstgerichte ouderen- en kinderzorg.

www.nazarethmrs.be
Beschrijving van de functie
Voor RVT Nazareth te Ukkel wensen we op korte of middellange termijn ons managementteam te versterken met een (m/v): Directeur bewonerszorg

Uw opdracht

De directeur bewonerszorg staat in voor de dagelijkse leiding van het zorgdepartement en bepaalt in nauw overleg met de campusdirecteur het zorgbeleid en coördineert de dienstverlening van de diverse zorgdisciplines (verzorging, verpleging, paramedische zorg, pastoraal en animatie), teneinde de strategische en operationele doelstellingen van de VZW te helpen realiseren en te voorzien in een uitstekende dienstverlening aan haar cliënteel. De directeur bewonerszorg vervangt de campusdirecteur bij afwezigheid.
Vereist profiel
● U beschikt over een academisch werk- en denkniveau. Bij voorkeur beschikt u over een diploma van verpleegkundige en aangevuld met een masterdiploma of een gelijkwaardige kwalificatie door ervaring.
● Ervaring en/of een uitgesproken interesse in de leefwereld van ouderen is een must, evenals een sterke affiniteit met personeelsgerelateerde materies, kwaliteitszorg en administratie.
● U heeft minimaal enkele jaren ervaring in een leidinggevende functie in de zorgsector.
● U heeft een coachende leiderschapsstijl, beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden (met praktische kennis van het Frans) en bent een teamspeler. U beschikt over een duidelijke visie en bent bereid om veranderingsprocessen te coördineren. Daarnaast bent u sociaalvaardig, resultaatgericht, assertief, integer, creatief en stressbestendig.
Contractuele voorwaarden
Onze organisatie biedt u

● een boeiende en veelzijdige functie in een maatschappelijk relevante werkomgeving
● een vriendelijk en collegiaal onthaal en begeleiding
● een permanente vorming
● een voltijdse arbeidsovereenkomst voor onbepaalde duur
● een overname van relevante anciënniteit
● een verloning op directieniveau, aangevuld met een groepsverzekering
Werkgever
RVT Nazareth
Plaats tewerkstelling
Ukkel
Contract
COD 100%
Profiel
Bachelor Master
Uiterste sollicitatiedatum
Onbeperkt
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!
Jobs bij deze werkgever
Dagelijkse newsletter
Ontvang elke avond onze nieuwsbrief in uw mailbox met alle aanbiedingen die gedurende de dag zijn gepubliceerd.

Uitschrijven op elk moment mogelijk via een link in de nieuwsbrief.