De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Child Focus - Medewerker Helpdesk ICT & Facilities - Alterjob

Medewerker Helpdesk ICT & Facilities (m/v/x)

Child Focus
Child Focus, de Stichting voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen is een Stichting van openbaar nut die een zestigtal medewerkers tewerkstelt in Brussel.
7 dagen op 7 en 24 uur op 24 stelt Child Focus alles in het werk om vermiste kinderen terug te vinden en hun seksuele uitbuiting tegen te gaan, zowel offline als online. De noodlijn 116000 is gratis en dag en nacht bereikbaar.

www.childfocus.be
Beschrijving van de functie
De cel ICT en Facilities is belangrijk voor het goed functioneren van de organisatie. Om haar team te versterken, is Child Focus daarom op zoek naar een medewerker ICT en Facilities Helpdesk voor een onmiddellijke indiensttreding.

Tweetalige medewerker Helpdesk ICT & Facilities NL/FR (m/v/x)

Rapporteert aan de Coördinator ICT & Facilities, die rapporteert aan de Directeur Financiën en Middelen.

Uw ICT Helpdesk-taken:

In nauwe samenwerking met de tweede medewerker Helpdesk & Facilities:

● U ondersteunt de Coördinator ICT & Facilities bij zowel de administratieve als de dagelijkse organisatie van de werkzaamheden.
● U bent verantwoordelijk voor de dagelijkse follow-up van problemen en incidenten die onze medewerkers ondervinden bij hun dagelijks gebruik van IT-tools, waaronder een aantal specifieke toepassingen, en dit zowel wanneer de werknemers zich in onze gebouwen bevinden als wanneer zij thuiswerken.
● U neemt deel aan het configureren van de informaticaposten (installeren, verhuizen, wijzigingen), en dit van de computers, laptops, printers, telefonie,...
● U zorgt voor het opvolgen van dit informaticapark: updates, versturen en opvolgen van de herstellingen, ontvangen van de leveringen, contacten met leveranciers, voorraadbeheer,...
● U zorgt voor het onderhoud van alle onderdelen van het netwerk, waaronder de computers en in mindere mate de servers, en u voert wijzigingen door indien nodig
● U maakt deel uit van de “ICT wachtdienst”, wat inhoudt dat u, in een beurtrol van 1 week op 4, avonden, weekends en feestdagen inbegrepen, instaat voor het opstellen van de templates voor het afdrukken en verdelen van affiches van vermiste kinderen,.
● Overdag maakt u deel uit van het beurtrolsysteem “ICT permanentie” van 9u30 tot 17u

Uw Facilities taken:

● U bent verantwoordelijk voor het beheer van een aantal aspecten van de algemene diensten (gebouwen, uitrusting, wagenpark, enz.) om de verschillende diensten optimaal te ondersteunen en hen in staat te stellen zich op hun respectieve kernactiviteiten te concentreren.
● U bent verantwoordelijk voor het ontvangen en opslaan van bestellingen van leveranciers van goederen.
● U beheert het goede gebruik en de goede ordening van de opslagruimtes.
● U inventariseert het materiaal, inclusief meubilair en benodigdheden.
● U bepaalt de minimum- en maximumhoeveelheden voor de voorraden, naargelang de behoefte.
● U beheert het wagenpark van Child Focus (onderhoud, schoonmaak, technische controle, banden).
● U bent het aanspreekpunt voor medewerkers met voertuiggebruiksproblemen.
Vereist profiel
● Opleidingsniveau Bachelor of een vergelijkbare ervaring en/of uitstekende kennis op het gebied van IT.
● U bent bekend met de Windows-omgeving en met netwerkproblemen op gebruikersniveau.
● Ervaring met Microsoft-producten is essentieel (Windows Server, Exchange Server, Teams, Project Server, Dynamics CRM, SQL Server, SharePoint, Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Access).
● U bent perfect tweetalig Nederlands/Frans en je hebt een uitstekende kennis van technisch Engels.
● Uw relationele kwaliteiten, uw pedagogische skills en uw analytisch vermogen maken u tot de voorrechte contactpersoon voor onze gebruikers.
● U bent dienstvaardig, zodat uw collega's in het middelpunt van uw aandacht staan.
● Bij problemen gaat u op zoek naar oplossingen en past u deze toe, u bent proactief.
● U bent een echte problem solver, stressbestendig, nauwkeurig, beschikbaar, flexibel en een teamplayer.
● U hebt interesse voor de problematiek van vermiste kinderen, en bent bereid deel te nemen aan de wachtdienst in het Team Affichage, zowel ´s avonds als tijdens het weekend. Hiervoor woont u op maximaal 30 minuten rijden van Child Focus.
● U onderschrijft de waarden en missie van Child Focus.
● U beschikt over een rijbewijs B.
Contractuele voorwaarden
Wij bieden u :

● Een uitdaging in een ambitieuze organisatie die ten dienste staat van de hele bevolking met de focus op het welzijn van kinderen.
● Een voltijds contract voor onbepaalde duur met onmiddellijk indiensttreding
● Een brutosalaris volgens het aantal nuttige jaren anciënniteit. Voorbeeld: € 2.643,49 bruto voor 5 jaar nuttige ervaring (Klasse niveau 3B niveau 5).
● Extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques (8€), extralegale verlofdagen, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, eindejaarspremie, 100% terugbetaling van openbaar vervoer of tussenkomst voor fiets- of autoverplaatsingen, tussenkomst in ADSL-kosten, tussenkomst in kantoorkosten.
● Een aantrekkelijke werkomgeving in een "hybride" en flexibele organisatie met een minimum van 2 dagen verplichte aanwezigheid op kantoor.
Werkgever
Child Focus
Plaats tewerkstelling
Laeken
Contract
COD 100%
Profiel
Bachelor
Uiterste sollicitatiedatum
30/11/2021
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!