De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Lokaal Bestuur Denderleeuw - Diensthoofd Vrije Tijd - Alterjob
Lokaal Bestuur Denderleeuw
Beschrijving van de functie
Heb je je hart verloren aan duurzaamheid, wil je zorgen voor veilige wegen of een propere buurt, ben je dol op cultuur en sport of wil je je steentje bijdragen aan het sociaal welzijn en de gelijke kansen van onze inwoners? Achter een lokaal bestuur als Denderleeuw schuilt een dynamische organisatie, die actief is op vele domeinen. Dat betekent ook dat we zoeken naar verschillende talenten en verrassende profielen. Maar we hebben allemaal iets gemeenschappelijk: samen geven we elke dag het beste van onszelf, in een job die een verschil maakt in de maatschappij. Een job die zin geeft, voor jezelf en voor alle Denderleeuwenaren. Wil jij, net als meer dan 250 andere collega's, bijdragen aan een goede dienstverlening en meebouwen aan een nog mooiere gemeente?

Lokaal Bestuur Denderleeuw bouwt deze legislatuur een gloednieuw Vrijetijdshuis met belevingsbibliotheek in het centrum van de gemeente. Leid jij dit veranderingstraject in goede banen samen met je team? Zet jij je schouders onder een kwalitatief en vernieuwend vrijetijdsaanbod met input vanuit ons Vrijetijdsforum, de lokale verenigingen... Bewaak jij de uitvoering van de vrijetijdsacties in het meerjarenplan en werk je acties concreet uit om Denderleeuw in beweging te brengen? Laat dan snel iets van je horen!

Als diensthoofd sta je in voor de leiding en coördinatie van de dienst Vrije Tijd.


Jouw belangrijkste uitdagingen:

● Je stuurt de medewerkers van de dienst aan, biedt ondersteuning, coacht en inspireert.
● Je neemt een beleidsondersteunende rol aan waarbij je het beleid adviseert, beleidsvoorstellen formuleert, beslissingen uitvoert, evalueert en bijstuurt.
● Je legt de link tussen het beleid en de uitvoering en je zorgt voor een samenhangend lokaal beleid met de verschillende interne en externe partners.
● Je trekt projecten waarbij het aanbod en de programmatie op vlak van cultuur, sport, jeugd, bibliotheek, toerisme, erfgoed... verder uitgebreid en/of verbeterd wordt.
Vereist profiel
Verwacht:

● Je hebt een masterdiploma.
● Je kan makkelijk afstemmen en samenwerken met interne en externe actoren.
● Je bent goed in het bepalen van prioriteiten en werkt projectmatig.
● Je bent verbindend en sterk in communicatie.
● Je kan aantonen dat je beschikt over voldoende kennis van de materie. Relevante ervaring strekt tot aanbeveling.
● Jouw talenten en enthousiasme, daar draait het om, niet om jouw geslacht, leeftijd, origine, beperking....
Contractuele voorwaarden
Aanbod:

● Een boeiende en afwisselende functie in een organisatie die inzet op een gezonde en veilige werkomgeving met ontwikkelingskansen voor iedereen.
● Voltijds contract voor onbepaalde duur.
● Weddeschaal A1a - A3a: brutoloon van minimum 3107,98 euro per maand, afhankelijk van aanvaarding van relevante anciënniteit en werkervaring.
● Extralegale voordelen zoals maaltijdcheques (8 euro), fietsvergoeding en terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, 2de pensioenpijler en mogelijkheid tot het instappen in het fietsleaseproject ‘Go met de Velo in Denderleeuw'.
● Gunstige verlofregeling met minimum 31 dagen verlof voor een voltijdse tewerkstelling.
Werkgever
Lokaal Bestuur Denderleeuw
Plaats tewerkstelling
Denderleeuw
Contract
COD 100%
Profiel
Master
Uiterste sollicitatiedatum
31/10/2021
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!
Jobs bij deze werkgever