De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Christelijke mutualiteiten - Stafmedewerker logistiek - Alterjob

Stafmedewerker logistiek (m/v/x)

Christelijke mutualiteiten
CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken. Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven. Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen: Bij ons leeft het.

https://www.cm.be/
Beschrijving van de functie
We zoeken een Stafmedewerker logistiek die op een gecoördineerde wijze de lopende en nieuwe projecten kan opvolgen en managen. Je bepaalt mee de milestones en zorgt dat de gewenste resultaten opgeleverd worden. Tevens bewerkstellig je een uniforme methode van capaciteitsplanning & opvolging en coördineer je de opmaak van het budget per domein, samen met de team verantwoordelijken en bied je ondersteuning bij de implementatie, standaardisering en verbetering van de processen.

Je rapporteert aan de Directeur Facilities. Je werkt voor de projecten nauw samen met de Teamverantwoordelijken Soft Facilities en bent de SPOC voor de business voor de verschillende projecten.

Jouw verantwoordelijkheden:

1-) Projectleiding :

-  Momenteel zijn er enkele projecten lopende o.a. een studie over een FMIS, een facility management information system, om te onderzoeken wat de applicaties zijn die wij nodig hebben om soft en hard facilities te ondersteunen.
-  Leidt projecten in het kader van verbetering en optimalisatie van processen.
-  Stelt het projectteam samen en stuurt de projectleden aan.
-  Stelt, in overleg met het projectteam, de business-case, de scope, de projectplanning en -timing op, staat in voor de realisatie van de projectdeliverables en rapporteert aan de Directeur Facilities.
-  Bepaalt samen met het projectteam de te ondernemen acties en volgt dit op.
-  SPOC voor business en 3rd party.

2-) Capaciteitsplanning en budgetopvolging

-  Berekent op basis van gedefinieerde prioriteiten de noodzakelijke capaciteit voor uitvoering van de processen.
-  Staat in, op basis van de toegekende middelen, voor het toewijzen van de capaciteit en middelen in functie van de activiteiten en Lean werken binnen de processen waarvoor hij/zij verantwoordelijk is.
-  Wijst de ter beschikking gestelde capaciteit, uitgedrukt in aantal FTE, toe over de processen, en overlegt hiervoor met de betrokken teamverantwoordelijken die als leidinggevende rekening houdt met de beschikbaarheid en competenties van de verschillende profielen.
-  Stelt een budget voor de werking van het domein op, geeft hieromtrent advies en volgt het op met de verschillende teamverantwoordelijken en stuurt bij waar nodig.
-  Zorgt voor een uniforme methode van capaciteitsplanning.

3-) Implementatie, opvolging en verbetering van de processen

-  Implementeert en verbetert de processen binnen de eigen verantwoordelijkheid (domein-overschrijdend) en implementeert nieuwe processen binnen een veranderende omgeving.
-  Synchroniseert en harmoniseert de verschillende processen in overleg met de teamverantwoordelijken soft facilities.
-  Ondersteunt teamverantwoordelijken bij de implementatie, verbetering en aanpassing van de processen.
-  Initieert en stuurt het procesoverleg met de betrokken medewerkers.

4-) Meehelpen in het uitbouwen van de strategie en het beleid

-  Bepaalt, in samenspraak met de directie en rekening houdend met de middelen, de prioriteiten
-  Onderzoekt en bepaalt aan welke strategische KPI's we dienen te voldoen en hoe vertalen we objectieven naar concrete acties.
Vereist profiel
-  Je hebt een Master diploma of gelijkwaardig door ervaring.
-  Je beschikt over minimum 5 jaar ervaring in projectmanagement in een grote organisatie/bedrijf.
-  Je hebt ervaring met proceswerk, de implementatie of design in voorbereiding van de implementatie en weet wat procesmanagement inhoudt.
-  Je beschikt over kennis van BPM, BPM instrumenten en technieken, waaronder Lean.
-  Met je coachingsvaardigheden weet je de sterktes van de teamleden van de projecten die je aanstuurt het best in te zetten.
-  Je hebt ervaring met budgetbeheer en beschikt over een goed begrip hiervan, zonder dat je een financieel expert bent.
-  Je beheerst zeer goed het Nederlands en het Frans en dit om gesprekken/vergaderingen met Franstalige en Nederlandstalige collega's te voeren.
-  Je werkt graag samen en weet ook autonoom te werken.
-  Door je goede organisatie skills breng je structuur.
-  Tot slot, ben je flexibel ingesteld en bereid om je regelmatig fysiek te verplaatsen naar de regionale sites binnen België. Je werkplaats is bespreekbaar, en wij bieden ook de flexibiliteit om van thuis te werken.
Contractuele voorwaarden
We bieden jou een voltijds contract onbepaalde duur.

Bij CM heeft je werk een belangrijke maatschappelijke impact. Je maakt immers dagelijks het verschil voor onze leden. Zo kan je rekenen op een competitief en veelzijdig loonpakket. Bovendien krijg je de kans om werk en privé mooi in evenwicht te houden. Maar er is meer. Want wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen. We bieden je tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. En je werkt mee aan uitdagende projecten. Wees er maar zeker van dat je nooit ter plaatse zult blijven trappelen. Zodat je als CM-collega al snel maar één conclusie zal kunnen trekken: Bij ons leeft het.
Werkgever
Christelijke mutualiteiten
Plaats tewerkstelling
Schaarbeek
Contract
COD 100%
Profiel
Master
Uiterste sollicitatiedatum
Onbeperkt
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!