De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
FOD BOSA / Selor - Artsen voor het RIZIV - Alterjob

Artsen voor het RIZIV (m/v/x)

FOD BOSA / Selor
Beschrijving van de functie
Het RIZIV vervult een sleutelrol in de sociale zekerheid. Reden waarom het zich ontwikkelt als een dynamische actor tussen de betrokken partijen: verzekerden, zorgprofessionals, verzekeringsmaatschappijen, ... Om zijn missie te bereiken moedigt het RIZIV je aan om je vaardigheden te ontwikkelen en verantwoordelijkheden te nemen. Je werk wordt niet alleen door jezelf naar waarde geschat, maar ook door je collega's, klanten en de burgers.

4 artsen (m/v/x) voor het RIZIV.

Jouw opdracht

Je behandelt, afhankelijk van de dienst, verschillende thema's zoals invaliditeit, medische ongevallen, tegemoetkomingen voor gezondheidszorg of medicatie,...
Je trekt conclusies op basis van je medische kennis, onderzoek in de gespecialiseerde literatuur en je beheersing van een specifieke context. Door deze bevindingen draag je bij tot het opstellen van een uniforme en objectieve besluitvorming.

Het RIZIV zoekt regelmatig artsen voor verschillende diensten. Is de functie die je bij het RIZIV zou willen vervullen momenteel niet beschikbaar? Solliciteer dan ook nu al om op de laureatenlijst te staan! De huidige functies zijn vacant bij de Dienst voor Geneeskundige Evaluatie en Controle - Directie Controle - Antwerpen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen.
Vereist profiel
● Je hebt een diploma van arts.
● Er is geen ervaring vereist.
● In functie van je voorkennis wordt in de nodige opleiding voorzien.
Contractuele voorwaarden
Ons aanbod

Naast een aantrekkelijk loon kan je rekenen op uitgebreide opleidingsmogelijkheden en verschillende sociale voordelen. Het is mogelijk om je ervaring uit de privésector of als zelfstandige te laten valoriseren als deze ervaring nuttig en pertinent is voor de functie. Je hebt ook gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer en een voordelige hospitalisatieverzekering. Dankzij de glijdende uren in een 38-urenweek, telewerk en minstens 26 verlofdagen (+ verlof tussen Kerstmis en Nieuwjaar) ben je zeker van een goede balans tussen werk en privéleven..
Werkgever
FOD BOSA / Selor
Plaats tewerkstelling
Brussel
Contract
Voltijds
Profiel
Diploma van arts
Uiterste sollicitatiedatum
Onbeperkt
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!
Jobs bij deze werkgever