De jobsite voor social profit
Geef zin aan uw professionele leven
die goed bij u passen !
Christelijke mutualiteiten - Projectleider CM-Vlaanderen - Alterjob

Projectleider CM-Vlaanderen (m/v/x)

Christelijke mutualiteiten
CM helpt niet minder dan 4,5 miljoen mensen om gezond en gelukkig te leven. Hoe dat kan? Dankzij de dynamiek van onze medewerkers! Zij slaan elke dag de handen in elkaar om resultaten te boeken. Ze worden gedreven door solidariteit en willen samen vooruitgaan. Hun inspanningen worden erkend, want ze krijgen tal van kansen om zich te ontwikkelen en te groeien in hun job. Dat alles op een werkplek waar ook waarde wordt gehecht aan de balans tussen werk en privé. Maar je moet ons niet zomaar geloven. Vraag het gewoon aan iedereen die hier werkt. Ze zullen het graag bevestigen: Bij ons leeft het.
Beschrijving van de functie
Doel

Coördineren van één of meerdere projecten teneinde oplossingen op te leveren die beantwoorden aan de aanvragen en behoeften van diensten van CM en dit in functie enerzijds van de middelen die ter beschikking gesteld werden en anderzijds van de gestelde objectieven

Belangrijkste opdrachten

Je maakt deel uit van het Vlaamse team van 10 projectenleiders waar het projectmanagement zal gebeuren van alle projecten die in Vlaanderen worden opgezet.
● Samen met je collega's projectleiders sta je in voor het beheer en de coördinatie van de projecten die worden georganiseerd in Vlaanderen.
● Je bent verantwoordelijk voor het succesvol begeleiden van de Vlaamse projecten die je worden toegewezen en dit in samenwerking met de projectteams dat je samenstelt voor het realiseren van de jou toegewezen projecten.
● Je gebruikt actief de methodiek van projectmanagement die wordt aangereikt door de ondersteunende diensten.
● Je staat in voor analyse businessbehoefte, de afbakening van de scope, het opstellen van een tijdslijn, het bepalen prioriteiten, het bespreken van de nodige resources, het formuleren van de acceptatiecriteria. Zie ook generieke functiekaart.
● Je werkt samen met je collega projectleiders en neemt actief deel aan overlegmomenten die worden georganiseerd om elkaar te informeren, te inspireren, te ondersteunen.
● Je communiceert, overlegt en gaat in dialoog met de projectsponsor van de je toegewezen projecten en je rapporteert aan je n+1.
● Je overlegt met je n+1 om je project de juiste prioriteit te geven binnen de organisatie en dit in functie van de gemaakte strategische keuzes.
● Je bespreekt met je sponsor de nodige resources en de opvolging van het toegekende budget.
● Je zorgt voor een tijdige en duidelijke communicatie, zowel binnen het project als met de belangrijkste stakeholders.
● Je wordt niet toegewezen aan regio, maar maakt deel uit van een Vlaams team.
● Je kan je werk organiseren dicht bij je woonplaats, maar je bent bereid je te verplaatsen binnen Vlaanderen en Brussel voor intervisie, overleg en vergaderingen voor de realisatie van je projecten. ● Je bent bereid een opleiding projectmanagement te volgen.
Vereist profiel
● Opleiding op master niveau of gelijkwaardig door ervaring
● Grondige kennis van systemen, processen, procedures, evoluties,... eigen aan de domeinactiviteiten
● Grondige kennis van de methodologie van projectmanagement
● Goede kennis van de ontwikkelingen in verschillende business domeinen van de werking van het ziekenfonds en van het nationaal secretariaat
● Goede kennis van de verantwoordelijkheidsdomeinen (wie doet wat) in het ziekenfonds en op het nationaal secretariaat
● Gebruikerskennis courante PC-programma's en gehanteerde software binnen het domein
● Je durft een persoonlijk standpunt innemen, waarin verschillende informatiebronnen en invalshoeken geïntegreerd zijn
● Je stimuleert permanent op een positieve manier het bereiken van het resultaat en stuurt bij waar en wanneer nodig
● Je bent een efficiënte planner en organisator, waarbij je de nodige prioriteiten stelt, interferenties ziet, en anticipeert op mogelijke obstakels
● Je hebt sterke sociale vaardigheden en je weet impact te hebben door de kwaliteit van je argumenten en je relatie met de klant(en)
● Je bent goed in organiseren en structuur brengen
● Je bent proactief, resultaatgericht en sterk analytisch.
● Je kan je projectteam coachen en een sterk teamgevoel creëren.
Contractuele voorwaarden
Het is mogelijk om deze functie uit te oefenen vanuit een regionale CM Hoofdzetel dicht bij je woonplaats. Thuiswerk kan ook. Er zijn wel regelmatig verplaatsingen voorzien naar Brussel en andere locaties in Vlaanderen.

Bij CM heeft je werk een belangrijke maatschappelijke impact. Je maakt immers dagelijks het verschil voor onze leden. Zo kan je rekenen op een competitief en veelzijdig loonpakket. Bovendien krijg je de kans om werk en privé mooi in evenwicht te houden. Maar er is meer. Want wie dat wil, kan hier heel wat kansen grijpen. We bieden je tal van opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden. Je krijgt de ruimte om initiatieven te nemen. En je werkt mee aan uitdagende projecten. Wees er maar zeker van dat je nooit ter plaatse zult blijven trappelen. Zodat je als CM-collega al snel maar één conclusie zal kunnen trekken: Bij ons leeft het.
Werkgever
Christelijke mutualiteiten
Plaats tewerkstelling
Vlaanderen
Contract
COD 100%
Profiel
Master
Uiterste sollicitatiedatum
Onbeperkt
Bewaren
Om deze job te bewaren, log in!