Les emplois à profit social
Pour une vie professionnelle chargée de sens
qui vous vont bien !
Médecins Sans Frontières - Face-to-face supervisor Vlaanderen - Alterjob

Face-to-face supervisor Vlaanderen (h/f/x)

Médecins Sans Frontières
Médecins Sans Frontières (MSF) is an international humanitarian aid organization that provides assistance in more than 60 countries to populations in distress, to victims of natural or manmade disasters and to victims of armed conflicts, without discrimination and irrespective of religion, creed or political affiliation.

https://www.msf-azg.be
Description
Ben je zowel een goede planner als een geboren coach? Neem je graag een leidersrol op? Hou je van werken in een team? Dan zijn wij naar jou op zoek!
Wat doen onze Face-to-Face teams precies?

Onze Face-to-Face teams promoten het medisch - humanitaire werk dat Artsen Zonder Grenzen realiseert over de hele wereld en trekken zoveel mogelijk structurele schenkers aan voor ons noodhulpfonds. Ze werken niet op kantoor, maar steeds op verschillende locaties: aan winkels, ziekenhuizen, op evenementen, enz. Ze zijn een belangrijke schakel tussen Artsen Zonder Grenzen en de Belgische bevolking.

Jouw taken

Als Supervisor leidt je de Face-to-Face activiteiten van een team van ongeveer 15 fondsenwervers die in heel Vlaanderen werken. Het team bestaat zowel uit vaste, ervaren medewerkers als uit studenten. Je doel is om onze fondsenwervers te begeleiden in hun job om nieuwe schenkers aan te trekken. Als deel van je team, trek je regelmatig ook zelf nieuwe maandelijkse schenkers aan.

Je plant de locaties waar de fondsenwervers werken en je volgt hun planning dagelijks op. Je draagt zorg voor de groepssfeer, zorgt dat iedereen aan boord blijft en zorgt voor de integratie van nieuwe fondsenwervers. Hieronder valt een interne (theoretische + praktische) opleiding en begeleiding van de (nieuwe) wervers.

Bovendien plan je samen met de Teamleader en je collega Supervisor regelmatig motivatiedagen (teambuildings, trainingen...) om de wervers te helpen groeien in hun job. Verder breng je wekelijks verslag uit aan de Teamleader over de resultaten van de wervers.
Profil
● Er is geen vooropleiding vereist. Opleidingen in sales of marketing zijn een plus
● Je begeleidde en motiveerde eerder al een team
● Geografische kennis van Vlaanderen is een must
● Ervaring in Face-to-Face sales en/of een internationale ngo is een plus
● Eventuele ervaringen of vrijwillige deelname aan sociale of lokale voorzieningen, animatie van groepen... is ook een plus
● Je beschikt over goede administratieve skills, je analyseert nauwkeurig en bovendien kan je helder verslag uitbrengen
● Je bent autonoom en een goede planner, je maakt voor een groot deel zelf je agenda en bent bereid flexibele uren te werken
● Je bent zelfbewust en stressbestending
● Je spreekt vloeiend Nederlands
● Je beschikt over een rijbewijs B en een auto
● Je staat achter de doelen van Artsen Zonder Grenzen. Het onderschrijven van de managementwaarden van de organisatie: respect, transparantie, verantwoordingsplicht, integriteit, vertrouwen, empowerment
● Naleving van de verbintenissen inzake verantwoord gedrag
Conditions
Wij jou bieden

● Vast contract - Voltijds
● Flexibele uren - Dit is geen 9 to 5 job. Je plant je agenda voor een groot deel zelf in en blijft beschikbaar voor de wervers
● Locatie: Dagelijks over heel Vlaanderen te verplaatsen. Op administratieve dagen kan je in overleg met de Teamleader van thuis of vanop onze hoofdzetel in Brussel werken.
● Salaris volgens de salarisschaal van het hoofdkantoor van AZG-OCB (relevante ervaringen meegenomen in je loon)
● Maaltijdcheques - Hospitalisatieverzekering (DKV) - Pensioenplan
● Kilometervergoeding voor het gebruik van eigen auto
● Een jonge, dynamische, gemoedelijke en ambitieuze werkomgeving

Startdatum: zo snel mogelijk
Employeur
Médecins Sans Frontières
Lieu de travail
Brussel
Contrat
COD 100%
Expérience
Niveau d'étude
Date ultime pour postuler
01/08/2022
Sauvegarder
Pour sauvegarder cette offre, connectez-vous !
Newsletter quotidienne
Recevez chaque soir dans votre boîte mail notre newsletter avec toutes les offres publiées durant la journée.

Désinscription possible à tout moment via un lien compris dans la newsletter. Aucune autre utilisation faite de votre adresse email.